OMNIplus
OMNIplus service

OMNIplus

Upptäck vår premiumservice
för din Setra.

Vi finns alltid där för dig när det gäller busspecifika tjänster, professionellt tillhandahållna originaldelar eller effektiv utbildning. Vi är den effektiva och ansvarsfulla partnern vid din sida och erbjuder med OMNIplus ett brett utbud av genomtänkta tjänster och individuella lösningar. Vi lämnar inte din sida – oberoende av var du befinner dig.

Servicenät.

Servicenät.

Över 600 busspecifika serviceverkstäder i Europa.

Servicenät.

Servicenät.

Över 600 busspecifika serviceverkstäder i Europa.

Med OMNIplus BusWorld Home, OMNIplus BusWorld, OMNIplus BusPort samt serviceverkstäder för nödsituationer (BusPoint) har vi kategoriserat våra serviceverkstäder efter de tjänster vi erbjuder och kan på så vis uppfylla alla dina varierande krav. Det breda och standardiserade tjänsteerbjudandet från OMNIplus samt optimerade nätverksstrukturer gör att din buss snabbt kommer tillbaka på vägen. Med OMNIplus ServiceCard samt 24h SERVICE som tillhandahålls via OMNIplus Uptime kan du vara säker på att även vid oplanerade stopp få snabb och kompetent hjälp.

Klicka här och ta reda på mer om OMNIplus Servicenät
Service.

Service.

Skräddarsydda och kundorienterade serviceerbjudanden.

Service.

Service.

Skräddarsydda och kundorienterade serviceerbjudanden.

OMNIplus är servicemärket för Mercedes-Benz bussar och finns alltid tillgängligt för dig när det rör sig om busspecifika tjänster. Vi är den effektiva och ansvarsfulla partnern vid din sida och erbjuder med OMNIplus ett brett utbud av genomtänkta tjänster, varierande serviceåtgärder och individuella lösningar.

Individuellt anpassade OMNIplus-serviceavtal, BestAge Repair, TireService och ett brett urval serviceprodukter ger en friktionsfri bussverksamhet – oberoende av var du befinner dig. Med vårt välgrundade och busspecifika know-how, i kombination med en speciell verkstad och reservdelsutrustning kan vi utan problem uppfylla dina höga krav.

Klicka här och ta reda på mer om OMNIplus Service
OMNIplus ON.

OMNIplus ON.

OMNIplus ON – den digitala serviceinnovationen för bussar.

OMNIplus ON.

OMNIplus ON.

Alla busspecifika digitala tjänster samlas steg för steg under OMNIplus ON. Målet: att optimera fordonstillgången i hela din flotta och därmed den ekonomiska effektiviteten för hela ditt företag. För bättre överskådlighet erbjuder OMNIplus ON fyra olika servicekategorier.

- OMNIplus ON advance –
för maximal fordonstillgänglighet

- OMNIplus ON monitor –
för effektiv vagnparksadministration

- OMNIplus ON drive –
för bästa möjliga stöd för bussresenärer och

- OMNIplus ON commerce –
för optimerad inköpsadministration.

Ta reda på mer om OMNIplus ON
OMNIplus Uptime.

OMNIplus Uptime.

Intelligent nätverk mellan fordon, service och din verksamhet.

OMNIplus Uptime.

OMNIplus Uptime.

Intelligent nätverk mellan fordon, service och din verksamhet.

En tjänst som både tänker längre och är förutseende: OMNIplus Uptime. Fordonssystemens status läses av permanent och i realtid. Om reparations- eller servicebehov identifieras genomförs nästa steg helt automatiskt: Beroende på meddelandetyp skickas meddelandet vidare till OMNIplus 24h SERVICE eller till din lokala verkstad. OMNIplus Uptime Cockpit informerar direkt om reparationsåtgärder som föraren enkelt kan utföra själv. OMNIplus Uptime hjälper dig därmed att undvika haverier och att samla ihop verkstadsbesöken tack vare bättre planering. Det förbättrar tillgängligheten för dina fordon, vilket ökar effektiviteten hos verksamheten.

Klicka här och ta reda på mer om OMNIplus Uptime
Delar och tillbehör.

Delar och tillbehör.

För att din Setra ska fortsätta vara ett original.

Delar och tillbehör.

Delar och tillbehör.

För att din Setra ska fortsätta vara ett original.

Som tillverkare är vi experter på de enskilda delarna i din totala produkt. Därför garanterar OMNIplus originaldelar, som är särskilt anpassade till din buss från Setra, ökad säkerhet och förbättrad livslängd. Över 130 000 busspecifika reservdelar finns ständigt tillgängliga för dig i världens största centrallager. Modern logistik och enhetlig dokumentationsstandard garanterar dig tillgång till reservdelar över hela världen – snabbt, pålitligt och alltid nära dig.

Du kan även dra nytta av våra reservdelsaktioner och de webbaserade beställningssystemen för reservdelar OMNIplus OnlineParts Shop, WebParts och eProcurement där du kan kontrollera priser och tillgänglighet och snabbt och lätt beställa originaldelar.

Klicka här och ta reda på mer om OMNIplus reservdelar och tillbehör
Utbildning.

Utbildning.

OMNIplus Utbildning - rätt utbildningskurser för alla uppgifter.

Utbildning.

Utbildning.

OMNIplus Utbildning - rätt utbildningskurser för alla uppgifter.

Baserat på vår mångåriga erfarenhet av bussar har vi skräddarsytt alla utbildningar (förar-, service- och verkstadsträning) för att möta inte bara dina behov utan också alla nationella och internationella lagkrav. Vid behov kan vi förbereda en individuellt skräddarsydd utbildning för dig som är anpassad till dina fordon och dina tekniska krav.

I vår position som både fordonstillverkare och utbildningsleverantör är vi i nära kontakt med utvecklings- och produktionsavdelningarna och kan därför idealiskt kombinera teori med praktik.

Våra utbildares utmärkta tekniska utbildningar garanterar stora framgångsfaktorer. Tack vare konsekvent vidareutveckling motsvarar våra utbildningar alltid de senaste standarderna inom metodik och didaktik.

Vi erbjuder dig service- och verkstadsutbildningar från alla relevanta kompetensområden, såsom drivsystem, upphängningar / bromsar, elektriska system, komfort / kaross, system och supportkvalitet.

När det gäller våra förarutbildningskurser är följande utbildningskurser bara några av de som vi erbjuder: Eco-utbildning, experthanteringsträning, kommunikationsträning, nödutbildning, säkerhetsutbildning, regler och digitala styrenheter samt skolbussutbildning.

Klicka här och ta reda på mer om OMNIplus Training

Buss-specifik verkstads- och serviceinformation - snabbt och tydligt.

En översik över det viktigaste:

  • Onlinefråga om alla reparationsrelevanta data (modellserie eller fordonberoende)
  • Transparent fordonsadministration med direkt anslutning till ditt Dealer Management System (DMS)
  • Tydlig och mätbar orderbehandling samt effektiva och transparenta arbetsprocesser
  • Inkluderar testspecifikationer för huvudinspektionen
Klicka här för att ta reda på mer om OMNIplus BusDoc
OMNIplus serviceförteckning online.

OMNIplus serviceförteckning online.

I OMNIplus serviceförteckning hittar du alla serviceverkstäder och kontaktpersoner i hela Europa.

Till OMNIplus serviceförteckning online
Ytterligare tjänster.

Ytterligare tjänster.

Upptäck en rad ytterligare tjänster från OMNIplus.

Till ytterligare OMNIplus-tjänster