OMNIplus
OMNIplus Services

OMNIplus

Ontdek onze premium service voor uw Setra.

We staan op elk gewenst moment voor u klaar als het om busspecifieke dienstverlening, professionele levering van originele onderdelen en efficiënte trainingen gaat. We zijn een servicegerichte partner die u met veel verantwoordelijkheidsgevoel terzijde staat. We bieden u met OMNIplus een breed pakket aan doordachte services en individuele oplossingen aan. Bovendien wijken we niet van uw zijde, waar u zich ook bevindt.

ServiceNetwerk.

ServiceNetwerk.

Meer dan 600 servicepunten voor autobussen in Europa.

ServiceNetwerk.

ServiceNetwerk.

Met OMNIplus BusWorld Home, OMNIplus BusWorld, OMNIplus BusPort en speciale steunpunten (BusPoint) hebben we ons netwerk in overeenstemming met de aangeboden services gecategoriseerd, zodat we altijd aan al uw wensen en eisen kunnen voldoen. Dankzij het brede en gestandaardiseerde servicepakket van OMNIplus, evenals de geoptimaliseerde netwerkstructuur, kan uw autobus weer snel de weg op. Met de OMNIplus ServiceCards en de door OMNIplus Uptime ondersteunde 24h SERVICE kunt u er van op aan dat u ook bij niet-gepland oponthoud snelle en deskundige hulp krijgt.

Klik hier om meer over OMNIplus ServiceNetwerk te ervaren
Service.

Service.

Klantgerichte services op maat.

Service.

Service.

Klantgerichte services op maat.

OMNIplus is het servicemerk voor Mercedes-Benz autobussen. Voor services met betrekking tot bussen kunt altijd een beroep op ons doen. We zijn een servicegerichte partner die u te allen tijde met veel verantwoordelijkheidsgevoel terzijde staat. We bieden u met OMNIplus een breed pakket aan doordachte services, wisselende serviceacties en individuele oplossingen.

Met gepersonaliseerde OMNIplus ServiceContracten, BestAge Repair, TireService en een ruime keuze aan serviceproducten zorgen we ervoor dat uw autobussen altijd en overal soepel en efficiënt hun werk kunnen doen. Dankzij onze diepgravende kennis over autobussen, in combinatie met onze speciale werkplaatsuitrusting en onderdelenvoorraad, kunnen we altijd aan de hoogste verwachtingen voldoen.

Klik hier om meer over OMNIplus Service te ervaren
OMNIplus ON.

OMNIplus ON.

De digitale diensten voor uw bus.

OMNIplus ON.

OMNIplus ON.

Alle digitale busservices zijn stap voor stap onder OMNIplus ON samengebracht. Het doel: het optimaliseren van uw gehele wagenpark en zodoende het rendement van uw busbedrijf. OMNIplus ON biedt vier verschillende servicecategorieën voor een betere oriëntatie.

OMNIplus ON advance –
voor maximale beschikbaarheid van uw voertuigen

OMNIplus ON monitor –
voor efficiënt beheer van uw wagenpark

OMNIplus ON drive –
voor de best mogelijke ondersteuning van buschauffeurs en

OMNIplus ON commerce –
voor een geoptimaliseerd inkoopbeheer.

Meer informatie over OMNIplus ON
OMNIplus Uptime.

OMNIplus Uptime.

De intelligente verbinding tussen voertuig, service en uw onderneming.

OMNIplus Uptime.

OMNIplus Uptime.

De intelligente verbinding tussen voertuig, service en uw onderneming.

Service die niet alleen meedenkt, maar ook vooruitdenkt: OMNIplus Uptime. De status van de voertuigsystemen wordt continu en in realtime in de gaten gehouden. Als uit de gegevens blijkt dat reparatie- of onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt volledig automatisch de volgende stap ingeleid. Afhankelijk van het soort melding worden de gegevens aan OMNIplus 24h SERVICE of uw eigen werkplaats doorgegeven. Als reparaties nodig zijn die u eenvoudig zelf kunt uitvoeren, stelt OMNIplus Uptime u hiervan direct op de hoogte. Zo kunt u met OMNIplus Uptime uw werkplaatsbezoeken optimaal inplannen en voorkomt u dat uw bussen onverwacht komen stil te staan. Dat betekent voor u een efficiëntere bedrijfsvoering.

Klik hier om meer over OMNIplus Uptime te ervaren
Onderdelen en accessoires.

Onderdelen en accessoires.

Zodat uw Setra origineel blijft.

Onderdelen en accessoires.

Onderdelen en accessoires.

Zodat uw Mercedes-Benz origineel blijft.

Als fabrikant kennen we de afzonderlijke onderdelen van uw totaalproduct beter dan wie dan ook. Hierdoor staan de beproefde en speciaal op uw Mercedes-Benz autobussen afgestemde OMNIplus originele onderdelen garant voor extra veiligheid en een lange levensduur. Meer dan 130.000 speciaal voor autobussen ontwikkelde vervangingsonderdelen zijn direct vanuit het grootste magazijn ter wereld leverbaar. Met ultramoderne logistieke oplossingen en uniforme documentatiestandaards wordt snelle en betrouwbare levering van onderdelen over de hele wereld gegarandeerd, ook bij u in de buurt.

Daarnaast profiteert u van onze onderdelenacties en de online onderdelenbestelsystemen OMNIplus OnlineParts Shop, WebParts en eProcurement, waarmee prijzen en beschikbaarheid kunnen worden opgevraagd en originele onderdelen snel en eenvoudig kunnen worden besteld.

Klik hier om meer over onderdelen en accessoires van OMNIplus te ervaren
Training.

Training.

OMNIplus Training – de juiste training voor elke taak.

Training.

Training.

OMNIplus Training – de juiste training voor elke taak.

Op basis van onze jarenlange ervaring met bussen hebben we alle opleidingen (chauffeurs-, service- en workshop-trainings) afgestemd op uw behoeften en voldoen we tegelijkertijd aan alle wettelijke binnen- en buitenlandse voorschriften. Op verzoek stellen we een individuele training voor u samen afgestemd op uw wagenpark en technische uitdagingen.

Als eigen aanbieder van opleidingen staan we in nauw contact met de afdelingen ontwikkeling en productie en combineren we naadloos de theorie met de praktijk.

De uitgebreide technische opleiding van onze trainers staat garant voor een uitstekend resultaat. Dankzij de voortdurende ontwikkeling voldoen onze trainingen altijd aan de actuele normen op het gebied van methodologie en didactiek.

Wij bieden u service- en workshoptrainingen in alle relevante vakgebieden, zoals aandrijving, onderstellen/remmen, elektronica, comfort/opbouw, systemen en ondersteuningskwaliteit.

Wat betreft de opleiding van chauffeurs bieden wij de volgende trainingen: Eco-training, ExpertHandling-training, communicatie-training, noodgevallen-training, veiligheidstraining, voorschriften, DiKo (Digitales Kontrollgerät - digitaal controleapparaat) en schoolbustraining.

Klik hier om meer over OMNIplus Training te ervaren

Bus-specifieke werkplaats- en service-informatie – snel en overzichtelijk.

De hoogtepunten op een rijtje:

  • Online opvragen van alle reparatierelevante gegevens (serie- of voertuiggerelateerd)
  • Transparante voertuigadministratie, directe verbinding met uw Dealer Management System (DMS)
  • Overzichtelijke en meetbare orderverwerking en een efficiënt en transparant arbeidsproces
  • Bevat de specificaties voor de Algemene Periodieke Keuring
Klik hier voor meer informatie over OMNIplus BusDoc
ServiceLijst Online.

ServiceLijst Online.

In de OMNIplus ServiceLijst Online vindt u alle servicepunten en contactpersonen in heel Europa.

Naar de OMNIplus ServiceLijst Online
Andere services.

Andere services.

Ontdek tal van andere OMNIplus-services.

Naar de overige OMNIplus-services