#setratruelove
SetraWorld Magasinet

#setratruelove

Har du också blivit kär i Setra?

Är Setra inristat i ditt hjärta? Broderade på dina kläder? Eller en del av din själ? Är Setra inte bara en arbetsvän utan också en del av ditt privatliv - som samlare, entusiast eller finsmakare?

Setra fyller 70 år! Vi vill veta hur du lever och älskar allt Setra och firar vår delade passion. Skicka en lämplig bild med en kort förklaring om hur Setra rör din värld. Vi kommer att presentera dina bidrag här på vår webbplats och över Daimler Buses sociala mediekanaler. För på vår födelsedag har vi beslutat att fira våra största fans: du - och tack för dina år av lojalitet, kärlek och passion.

setratruelove

TACK. Vi är stolta över att så många vänner av varumärket är beredda att dela med sig av deras mycket personliga relation med Setra. Fotogalleriet växer ständigt. Så det är värt att ta en titt då och då.

setratruelove

STEWA Touristik kan se tillbaka på nästan 90 års historia. Familjeföretaget började som bilhandlare och omfamnade snabbt kärleken till resor, som det fortfarande delar med sina gäster idag.

setratruelove

1976: STEWA Touristik firar sitt 50 -årsjubileum och presenterar stolt STEWA -flottan som en del av firandet.

setratruelove

STEWA Touristiks turistbussflotta utökades med tre högdäckare 1977. Setra S 215 HD är bland andra. utrustad med inbyggd toalett.

setratruelove

Ständigt växande, kärleken till bussresor består liksom lojaliteten mot varumärket SETRA. År 1981 beslutade STEWA Touristik att erbjuda bussresor med service ombord.

setratruelove

Ständigt växande, kärleken till bussresor består liksom lojaliteten mot varumärket SETRA. År 1981 beslutade STEWA Touristik att erbjuda bussresor med service ombord.

setratruelove

Bistrovagnparken STEWA, som uteslutande består av Setras. Lyxbussresor är STEWA Touristiks specialitet.

Villkor för deltagande och privat policy (se nedan):

Upphovsrätt:

Organisatör:
EvoBus GmbH, Mercedesstraße 127/6, 70327 Stuttgart, Germany

#setratruelove

Tack för din medverkan!

Dessa villkor för deltagande och sekretesspolicy (gemensamt kallad "villkor för deltagande" ") gäller för deltagande i #setratruelove fotokampanj (nedan kallad" "fotokampanj" ").

Samtycke till dessa villkor för deltagande är en förutsättning för deltagande. Genom deltagande förklarar deltagaren1 samtycke till villkoren för deltagande. "

setratruelove
setratruelove

Denna märkta sockerbit är cirka 28 år gammal och delades ut i Karl Kaessbohrers fabrikskantin. Under alla dessa år har den lagrats noggrant av K.H.

setratruelove

Jubileum har också firats tidigare. Denna glasmugg gjordes för 75 -årsjubileet för Kaessbohrer.

setratruelove

M. A. visar oss sin anmärkningsvärda Kaessbohrer- och Setra -kollektion, som presenteras vackert bakom skyddsglas.

setratruelove

Denna Setra S 11, Bj. 1959 används fortfarande regelbundet. H.T. från Zuid Netherland Reizen B.V. från Nederländerna är den stolta ägaren till denna mycket unika buss sedan 2010.

setratruelove

För G. K. är det helt enkelt en härlig buss som tillhör Felder-Reisen från Österrike. Här är det på det unika Peterskyrkan i Rom.

setratruelove

Det är en Setra! Från Polen skickar D. K. oss detta foto med bussen som är så unik för honom. En S 517 HDH som ägs av Sindbad.

setratruelove
setratruelove

P. L. från Belgien skickar oss sin bild: Setra framför slottet Ordingen

setratruelove

För första gången bakom ratten på en Setra. En mycket vacker klassiker, Setra S 9. En oförglömlig upplevelse för C. V.

setratruelove

Setra på BusWord. För oss som arrangörsteam för internationella mässor är det alltid en mycket speciell och trevlig uppgift att väcka fascinationen av Setra till liv för våra kunder och fans.

setratruelove

Från barndomen följdes L. D. av Setra -entusiasmen hos hälften av hennes släktingar. Naturligtvis var detta smittsamt, och hon missar aldrig ett nummer av SetraWorld.

setratruelove

Ett underbart barndomsminne för Yves L. från Frankrike. Setra S 215 SL år 2000 är en av hans favoritbussar och för honom också minnet av många underbara resor i Setra -bussar.

setratruelove
setratruelove

Handledning av Kässbohrermuseet, Kässbohrer Showroom med den historiska fordonssamlingen och varumärkesarkivet Setra. Allt detta faller inom Sabine H., som alltid är en Setra -entusiast.

setratruelove

Här spelar musiken: Operahuset Palau de les Arts Reina Sofía och S 531 DT kombinerar en konstnärlig och majestätisk design.

setratruelove

Passion för basket möter passion för Setra. J.K. kommer att bli överlycklig när hans två söner åker på denna stora buss någon gång i sin basketkarriär.

setratruelove

K.B. visar upp sina smycken, som han fortfarande är mycket stolt över som professionell Setra S 516 HDH -förare. Genom många resor i S 213, S 211, S 328 DT, S 415 HDH -fordon, för att bara nämna några, har Setra kommit honom nära hjärtat.

setratruelove

Ett färgstarkt urval av foton når oss från Nederländerna. Som en riktig Setra-fan finns märket inte bara i Shandros vardagsrum, han har också upplevt det på nära håll under olika besök på fabriken i Neu-Ulm.

setratruelove
setratruelove

Stort antal kommer från Z. G. från USA: Arrow Stage Lines har varit verksamt i över 92 år. Setras bussar flyttar 1 500 000 passagerare varje år över 30 000 resor.

setratruelove

Kärlek som kommer under din hud. Alberto är alltid på väg med sin S 517 HDH. Han visar oss sin Setra -passion i form av sin tatuering. Hans passion för Setra visas av hans tatuering.

setratruelove

Ge upp din entusiasm för Setra vid fabriksporten? För D. P., efter mer än 40 år med företaget, finns det ingen som helst fråga.

setratruelove

Passion i guld. Inte bara förra medarbetaren Erika H hämtar Setra -väggkalendern Färger utan också värdesätter några böcker.

setratruelove

Låt oss ändra spelet! Claudia B. driver och lever Change och Setra är naturligtvis en del av förändringens stora milstolpe.

setratruelove
setratruelove

Anselmo från Spanien visar oss att inte bara utsikten genom glastaket inifrån bussen kan vara fenomenal utan att det också lönar sig att titta uppifrån in i bussen. 

setratruelove

Att ett fartyg döps är känt men bussar kan också döpas. Rosabus firar det emotionella dopet av sin nya Setra med glastack on the FITUR mässa in januari 2020.

setratruelove

Som passagerare på en av Carolus Primatours resor tändes passionen. G.C. sin absoluta favorit bland Setra bussar är S 531 DT. 

setratruelove

Originell och enastående. Med en graffiti på sin Setra skickar Rosabus helt individuella julhälsningar. 

setratruelove

Kontorsarbete på en buss. Så ser det entusiastiska teamet från Rosabus i Spanien ut under "HAPPY WORK DAY" (innan Corona).

setratruelove
setratruelove

 "Passion + ambition + uthållighet = excellens" ". Så här beskriver A. Y. det foto han skickade in.

setratruelove

Oavsett vilken vind eller "utseende" ", så kommer J.K. alltid att flagga för sitt favoritmärke.

setratruelove

J.K har skapat sin egen lilla Setra -kollektion.

setratruelove

Kan det finnas en bättre bild av detta panorama? Herr M. på väg i sin favoritbuss, S 8.

setratruelove

Vissa saker lämnar dig aldrig. Här är M.G.s första möte med en Setra S 215H 1980. Varumärket Setra har följt honom till denna dag och hans entusiasm för det har inte minskat.

setratruelove
setratruelove

M.B har alltid varit på jakt efter Setra-fordon och upptäckte nyligen det som förmodligen är det mest fascinerande testcentret. Där testning äger rum idag, brukade artister och rockstjärnor vara "hemma" på turné till sin nästa konsert!

setratruelove

Nej, inte bara några modeller på väggen. Det är "en resa genom tiden för Setra-serien", som M. W. har utställt i sitt hem. Naturligtvis har han också bevittnat och följt utvecklingen nästan redan från början.

setratruelove

Cykeltur av ett speciellt slag. För att samla in sin nya S 516 HD kom M. B. med cykel. Han slingrade nästan 900 kilometer för att hämta sin första S 516 HD i Neu-Ulm.

setratruelove

2005, semester i USA. I Utah, M. K. bredvid en S 6 som till och med har godkännande av SETRA UTAH. För den sedan länge anställda EvoBus France var detta en mycket speciell upplevelse och ett underbart minne.

setratruelove

Används först för sitt eget bröllop. För över 25 år sedan köpte C. S. och kärleksfullt restaurerade denna S 80, byggd 1973. Ända sedan och fram till i dag har den använts för familjeresor och bröllop. Anslutningen och lojaliteten till Setrabussar lever.

setratruelove

Entusiasmen för Setra är syns till och med på den lilla dottern. M. B. är mycket stolt över Setra och har arbetat inom olika områden och befattningar på EvoBus sedan sin lärlingsutbildning 1999 och fram till idag. 

setratruelove

Alltid en touch av Setra ombord. När han bytte från buss till bil fick P. H. denna nyckelring som en avskedsgåva, den följer alltid med honom när han tar sin cab på en tur.

setratruelove

Vem som helst kan skapa en snögubbe, men vem har en snöbuss i sin trädgård? J. F. och hans familj bär också facklan för Setra under vintermånaderna och har byggt en S 515 HDH av stora mängder packad snö.

setratruelove

Yankee Line omvandlade sina Setra TopClass-bussar till mobila vaccinationsenheter, vilket skapade en bekväm, ren miljö för medicinsk personal och patienter. 20 000 vaccinationer kunde således administreras på USA: s östkust.

setratruelove

Fritz, Setra S 80 (byggd 1968) är inte bara en del av U. Sch.s familj utan också uppfyller av hans livs dröm. Redan som ung pojke ville han bli bussförare, men ENDAST köra Setra.

setratruelove

WM med ett foto som visar honom som 15-åring framför sin favoritmodell, S 8. Han upptäckte sin kärlek till bussar som barn hos sin moster, som drev ett bussföretag, följt av en lärlingsplats på Kässbohrer och från och med då lämnade han aldrig passion för Setra.

1 Personuppgifter avser medlemmar av alla kön.